Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst vis


så lika de är

orden
vis och viss

som viskande
vingförsedda
väsen

vävande
svävande
svingande
sig

segerrikt
sagolikt
själsligt

tvärsigenom
ovishetens
och
ovisshetens
otaliga
obygder

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-08-18 10:09



Bookmark and Share


  kärleks ängel
underbar rytm!!
2009-08-20

    Johanna Ljunggren
tycker mkt om hur du leker med orden, viskande genom poesin. :)

att vara oviss och medveten om det ar ibland den storsta av visheter ;0
2009-08-19

  walborg
Tjusigt värre och kul att läsa detta!!!
2009-08-18

  Njord
Och så snyggt du skriver här Aliteration Härlig att läsa
2009-08-18
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind