Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busskaptenskans Logg X006_ Busspaus


Stänger av motorn
aaahh… rofylld tystnad

Går ut ur bussen
sista pyset läcker ut
från lufttankarna

Tankarna får luftrum


Hälsar på solen högt upp
i den lavendelblå rymden
dricker vår stjärnas varma ljus
i spiralisk rörelse mot mig

Strosar runt bland minnen
ler i avspänd avskildhet
skogens mustiga grandoft
väcker mig tillbaka till nuet

Strax väntar nästa busstur
snart väntar nästa vända
i livets märkliga virrvarr
en slags roterande tunnel
mot något okänt
framtiden främmande
ändå så spännande

Vad som helst är möjligt
Världen vilar öppen
i min famn

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 438 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-21 13:15



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En skön paus ser jag det som.

stämningsfullt,

kände att jag hamnade på plats.

levde mig in i att vara bussförare en stund med min egna paus:-)

fint!
2009-08-21
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind