Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittade denna i datormappen för augusti 2009.
Ändå minns faktiskt inte att jag skrivit den,
men det gjorde jag uppenbarligen...
Snacka om sin egen främling! ;)




Sin egen främling


Tänk att vakna upp en morgon
och vara en främling
inför sig själv
möta en kropp där i spegeln
okänd och obekant
möta ett par ögon
utan insikt eller djup
känna hjärtat slå i bröstet
begagnat, men oerfaret

Tänk att vakna och inse
vem man absolut inte är
se denna konstlade mask
sin tillfälliga
förgängliga roll
se hur ofullgången
och förkrympt man är
i sitt obekanta kroppshus

Och ändå älska
detta knastrigt främmande
ändå varsamt och enträget
söka vända och omforma
det svåra och mörka
till ljus och läkedom

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-08-24 19:47



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Intressant, skrämmande och nästan nödvändig rannsakan innan fullkomlig acceptans av sig själv! Väl ordat!
2009-08-25

  Karin Rosberg
Mycket bra!!! ödmjukt och kärleksfullt möta sina "skuggor".......
2009-08-24

  Cosmic Johanna
Ett starkt möte med delar av dig själv som inte alltid visar sig,

mycket intressant om man tänker att vi har många dimesioner och lager,

alla delar kanske inte känner till varann...

möjligen...

vem vet.
2009-08-24
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind