Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgradering


Cirklande vindar
i pardans
med min längtan

Bubblande tankar
poppar upp
till nästa nivå

Oscillerande fält
virvlar runt i min
galaktiska natur






Fri vers av noname_realmind
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-06 17:34



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du e för skön med din galaktiska natur:-)

julkramar genom rymden!
2009-12-19

  Water VIP
Får mej att tänka på kvantfysikens värld
där skapandet aktiveras av tanken
2009-12-11

    ej medlem längre
Snyggt uppgraderat och virvlat ihop med en urtjusig bild!:)
2009-12-06

  Fredrik P. VIP
här svänger det
fint i lyrisk tappning
- ser fram emot nästa
nivå...
tack, vännen!
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind