Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singularis


tillbaka
ensam tillsammans
rider du livsvågen



gränser och gränslöshet
sammanslingrade

älskande i singular
genom kosmos


dessa jordiska kulisser
är inte din sanna boning
du längtar nya vidder

en ensamresenär
med slumrande förmågor
på väg mot nya vårar


tillbaka
i nuets flytande natur
dricker du tidlöshet





Fri vers av noname_realmind
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-06 21:16



Bookmark and Share


  karenina VIP
läser ler och tycker mkt om dina texter.. som vanligt! :)
2009-12-20

  Carola Zettergren
Tjusigt med attans tjusig bild till!
2009-12-06

    ej medlem längre
dricker du tidlöshet. mums i formuleringslådan!
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind