Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: www.jpl.nasa.gov/.../galex-20061204-browse.jpg<br>


Annan rymd


ett flortunt klick

    ett försiktigt kliv

         en djupare frekvens

 

hisnande magiskt

          samtidigt

               nästan kusligt

 

 

en sällsammare rymd

       en annan atmosfär

                     av den jag är

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-31 12:56



Bookmark and Share


  Vind
Vackert... och stort. Så ock slutradernas helhet.
2010-01-12

  Cosmic Johanna
av den jag är blir till ett långt eko av varnadet,

vackert bjuder du mig att expandera kring dina ord.

tack:-)

kosmoapplåder!
2010-01-03

  Njord
VAckert flyt i denna betraktelse
2009-12-31

  Rachel Roth
vackert och påtagligt...
att tänka över i
den mörka nyårsnatten
2009-12-31

    ej medlem längre
Låter ljuvligt! Ibland vill man verkligen vara nån annanstans än på Tellus:)
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind