Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: av John Catraham


Andas mig



~ ~ ~

universum

andas

mig

~~

~

.





Fri vers av noname_realmind
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-14 12:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så måste det vara! Ahhhhh!
2010-01-20

  Björn Donobauer
..vi är alla en utandning av nnn.. och när den andas in slukas vi upp..
2010-01-15

  Fredrik P. VIP
...och du andas
universum! fint.
2010-01-14

    ej medlem längre
Det ryms en hel del mening i dessa ord. Och som alltid med dina texter så harmonierar bild och text så fint!
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind