Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är inte min vecka


jag har alltid en sak kvar


jag känner för att vara destruktiv
springa ut på alla gator
och skrika ut mitt namn

listen up motherfuckers
ni ska inte få skada mig mer

för ni tar allt det jag älskar
ni sätter upp murar
ni ler överlägset när jag är stolt
och ni pissar på varje förslag
men ni har fel
jag är inte svag

jag ska slita ut allas tungor
och krossa alla fönster
skärvorna ska falla som snö
jag ska skära upp mina fotsulor
när jag springer genom stan
och jag ska skratta hysteriskt
i natten

för jag vet att ni alltid kommer
och tar allt jag har

men ni är lurade
för det finns alltid
en sak kvar




Fri vers av kärleksbarn
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-21 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn