Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mikro-Makro-Marriage




Exoperspektiv


Blå planet hostar till

Mänskligheten försvann

*

Liten tumme på kritisk knapp

Blå planet försvann

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-03 15:16



Bookmark and Share


  Vind
...och ingen i hela kosmos skulle bry sig. lätt 'scary' känsla.
2010-02-09

  LEVerEra
Texten skär i mig så det gör ont: klump i halsen... tänker främst på så lite det krävs av maktkontrollerAnde egon att förgöra det sköna...
2010-02-09

  Björn Donobauer
Nog borde ordningen vara den omvända ?? host..
2010-02-04

  ZARIFE DEMIR
Så fantastisk vackert!
min ven.
2010-02-03

    ej medlem längre
Oops, I did it again? sa universum och snöt sig...

vi är rätt små ibland (alltid)
2010-02-03

    ej medlem längre
Små marginaler hur man än ser det...
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind