Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen-efter-haiku

 

barfota madam

högklackade skor i hand

gryningspromenad




Fri vers av noname_realmind
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-21 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hehe
igenkännande *S*

Toppen bra!!!
2010-08-24

  Njord
AJAJ om bilden
Fin haiku om texten
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind