Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre rymd


Känner en inre rymd
veckla ut sig
inom

Känner tidsvinden
svepa genom
tanken

Känner känslan
sprida sin
närvaro

Och tanken ger upp
sina försök till kontroll


Allt är gott

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-16 23:56



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Som en vacker välgörande vind
blåser dina ord genom
själens gränslösa rum
Mycket vacker
2011-03-13

  Quasimodo
Själsrymd oändlig och vilande som tusen år!
2010-10-20

  Sylt
Skön känsla sprider sig och tröstar!
2010-10-11

  Carola Zettergren
En härlig känsla, när det är inte är för trångt inom!
2010-09-17

  Water VIP
Ja här sätter du ord på en känsla när allt är gott
tror t.o.m. den frammanades av dem.
2010-09-17

    ej medlem längre
Som en skön stund av meditation är din dikt. Tycker om din sista rad.. inger lugn och tillförsikt
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind