Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tankar..




Det spelar ingen roll?

 

Det spelar ingen roll

vart du reser

min vän

 

om du reser 

flott eller inte?

 

om du bor på lyxhotell?

 

om du är på

det bästa stället i världen?

 

du kan lika gärna

stanna hemma

 

du njuter ändå aldrig

av att vara

där du är

 

för vet du?

 

du klagar alltid

 

och du är alltid

någon annanstans

i dina tankar?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-07-05 20:12



Bookmark and Share


  LassO
Men man gråter hellre i baksätet på en Rolls Royce än i en Folkvagn... va de visst nån som sa... ;=)
2011-07-08

  Lena Själsöga Keijser
i det hjärtat tänker andas skönhet
2011-07-07

  L Patrik W Johansson VIP
Man är aldrig så ensam som i folksamlingar

om det inte är rockkonsert...

Be well,
LPWJ
2011-07-07

  Let it go VIP
jag klagar inte för jag är någon annanstans i mina tankar ;)
2011-07-06

  Ari Viklund
Nu vill jag vara här
- för alltid -
av i ljus och kärlek
- för evigt -
2011-07-06

  Niara
grymt träffsäker! :-) Och sann.
2011-07-06

  queenia
så sant,

vi måste öva oss i att v vara bara nu och här!

*ros*
2011-07-05

    Ken Cassel
Jag måste få klaga lite på det här alstret då jag tycker bla bla bla!
:)
Hi Hi

Kramar!
2011-07-05

  Maj-Lis VIP
Ja, vi är nog många som är nån annan stans i tankarna*ler*
2011-07-05

    Yarissa
Bra beskrivet på människan som sådan!
2011-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP