Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så får allt förbli

 

Vad vi har är dagen

bleknar stilla i mitt öra

viskar allt vi ville tro

 

allt skingras under natten

sveper in dig i sin famn

driver ånger ur din hand

 

kastar sömnstoft i din säng

vaggar oron i ditt bröst

för allt vi ville tro

 

Vad vi har är dagen

där ljuset fängslar sången

tills natten kryper fram

 

vrider minnena ur handen

låter vinden dra förbi

sveper tidens draperi

 

viskar allt vi ville tro

viskar allt vi ville bli

 




Fri vers av Ensamma mamman
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-07-15 23:48



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
En underbar titel till en underbar dikt. Lite tung och sorglig men ack så finstämd ändå. Den fångar mig totalt och jag läser flera gånger, jodå,
för mig är den verkligen bra !
2006-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman