Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . .



Sova snyggt



Hon är sval när andra svettas
Kontrollerat avspänd
från hårfästet till hälarna

Halsens linje
Handens rörelse
Smeker med självförtroende
men utan självdistans

Huden slät
Höften konvex
Leende med löften
men utan lust

Insmord
i vanilj och smultron
tar hon plats
Jublar i tysthet när de tappar huvudet

Men om natten vankar hon av och an
Ensam och sömnlös
För ful när hon sover




Fri vers av AC
Läst 923 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2006-08-09 10:35



Bookmark and Share


    mellanmål
Finurligt...

Mm
2006-09-29

  Myself
gillar också slutrepliken-underbar.
2006-09-06

  Daniel_78 VIP
För ful när hon sover - replik
o hud och svett o smaker
jag tycker texten ger ifrån sig smaker
o framförallt en känsla av sömnlöshet
där allt kommer igen
2006-08-09

  Dan Linder
glimrande fragment och sekvenser bildar en bild av en person vi alla har träffat. En slags självupptagen, ändå självförtroendelös existens som balanserar mellan kontroll och kaos och låter sig tappa taget alltför ofta.

Dina ord smakar gott. Svalkande som nattkräm!
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC