Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
. . .



In memoriam


din aska virvlar
precis som när du levde
sov gott, yrväder




Bunden vers (Haiku) av AC
Läst 806 gånger
Publicerad 2006-08-10 08:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket öm hälsning till en som betytt mycket,
känns som ngt som kunde skrivits på en blomkrans
på kistan, som en sista hälsning
2006-08-11

  Dan Linder
jag fick samma känsla som Stefan S, Laila W detta "yrväder från Trollhättan". Skit samma, ska inte tjata mer om henne. Jag läser in två saker i den här texten, 1) en ande som gått bort, 2) en sinnesstämning som du tar avsked ifrån. Antingen mycket ljus och positiv, eller djup saknad - ändå med en glimt i ögat.
2006-08-10

    Robert N
Kärleksfull haiku, med sorgsen biton, som samtidigt gör mig glad.
2006-08-10

  Cris
Vad fint
jag blir faktiskt glad av texten..
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC