Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ekfras på Magrittes "The Empire of Light", (http://tinyurl.com/faawc).


Ljusbrus


Unken luft i alla rum.
Stängda luckor för fönstren.
Pressar min ande genom springorna
men varje por sluter tätt
.....................................tätt
..........................................tätt.


Snart slocknar ljusgatan i dammen
där karpar flyter med uppåtvända magar
som vilsna fotsulor under ytan.


Och där
...........på andra sidan
.................................står han
med mitt blodiga bylte under armen.



Vänder mig inåt
........................slutar andas.



.




Fri vers av AC
Läst 686 gånger
Publicerad 2006-09-26 09:45



Bookmark and Share


  AC
Du har rätt, ESS. Det var konstruktivt! Jag har fnulat fram och tillbaka, ändrat. Känns bättre nu. Tack.
2006-09-26

  himlens hemlighet VIP
wb bejb! har saknat dina ord! :)
den var tung den här...och snygg...tack!
2006-09-26

  Propella
Oj! Du upphör aldrig att förvåna mig, AC. Ditt språk är starkt och snudd på magiskt, detta är verkligen poesi för mig.
2006-09-26
  > Nästa text
< Föregående

AC
AC