Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sniffar lite i bortvalda skafferiet igen...


Rustningen faller


dina murar faller
rösten grötig
tippande på randen

genomskinliga sekunder
nu faller även mina

allt smälter

två människor
utan rustning
åtskiljda
ändå så nära





Fri vers av noname_realmind
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-03-19 15:21



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Stark och skön poesi, bra skrivet tack.. =)
2007-03-19
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind