Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplyst haiku

 


I resonans med

en högre tankestruktur

 

-  upplyst ögonblick -

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av noname_realmind
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-22 08:58



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbar!
2007-08-23

  drakbruden VIP
Japp, så klockrent!
2007-08-22

    ej medlem längre
Precis så...*ler stort*
Kanonbra!!:)
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind