Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte orden

 

det är när vi slutar tala

när vi sjunker inåt
nedåt
djupare

in i varandra

det är då
vi verkligen
kommer samman


det är alltid upplevelsen
vi minns

det är alltid den
som är evig

inte orden

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 440 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-07 19:33



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Sann,tröstande, fin och vilsam!
2007-09-09

  Yvonne
Precis så är det. Det är upplevelsen man minns. Bra skrivet.
2007-09-09

  R-M
så sant...
2007-09-09

  Ulf Lagerholm
Du skriver med flyt
Dessutom är det
ju sant det du
skriver. Tack
2007-09-09

  Maria Zena Viklund
fin! och grattis!
2007-09-09

  Vilsen Annette-hittar vägen
Som ljuv musik i mina öron!
2007-09-09

    eva m h
mmm...så sant och skönt!
2007-09-09

  Hildegun Relefors
Så sant och tröstande vilsamt!
2007-09-07

  Ola Rydberg
stor sanning
som slår mig i hjärtat
och själen
samtidigt

Stort
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind