Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad min far, 21/10 1929 - 30/08 2005


BUDKAVLEN

 

i din blodfulla livsgärning
värms min själ

i dina fotspårs verkningar
föds min vandring

i dina tankars mildhet
sprids min sång

i ditt minnes stjärngnister
bär jag budkavlen


Ur dig är jag kommen

I ditt kännemärke
ska jag fullborda




Fri vers av noname_realmind
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-15 14:26



Bookmark and Share


  LUTHER
Jätte vacker dikt.
2007-09-18

  Maria Zena Viklund
underbart skildrat bokmärker genast!
2007-09-16

  Catrin
Vilken underbar hyllning till din far... fastnar särkilt för \"i dina fotspårs verkningar föds min vandring\". Ett mjukt språk som värmer...
2007-09-15

  drakbruden VIP
Berör djupt. En värdig hyllning!
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind