Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månhjärtas skafferi, 17 oktober 2005. Till Pappa


Du finns där

 

Din Ande
är stor nu

Den är ett stjärntäcke
som lyser över mig
snuddar min kind
i höstnatten

Du finns där
Jag vet




Fri vers av noname_realmind
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-09-19 08:32



Bookmark and Share


    Lindizz
Vacker med fina sköna ord..
2007-09-20

  Frökenfanny
Väldigt väldigt fin, vissa kommer alltid att finnas hos en.
2007-09-20

  Maria Zena Viklund
vacker! och grattis!
2007-09-20

  charlotte hedendahl
Underbart vacker!
2007-09-20

  Catrin
Skön förvissning om att han finns där...
2007-09-19

  Last Word Spoken
En trygg närvaro,
vackert skrivet
och jag beklagar sorgen.
2007-09-19

  Fredrik Stillesjö
Hej Kezzang!

Vacker, poetiskt skrivet. Går rätt in i hjärtat, tycker Fredrik
2007-09-19

  Just Emotions
känslan.. av att veta att någon finns där är så skön...
Kanske inte fysiskt men själsligt...
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind