Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Månhjärtas skafferi, ombearbetad. Till S...


Minnen och vågrörelser

 

dina ögon -
jag har mött dem
otaliga gånger
- sjunkna uråldriga
drömbilder

ditt du
ekar bortom tiden
vibrerar under huden


dina ögon
inte bara himmel
och bärnsten

de är liv i liv
vågrörelser

lockar mig
lyfta och sväva




Fri vers av noname_realmind
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-19 17:15



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Underbar text, jag svävar efter att ha läst den!
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind