Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månhjärtas skafferi... Oktober 2005


GULDGRODAN

 

Hos dig
pickar livshjärtat
i en egen rytm

Guldgroda
kyss mig från vettet
i evighet




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-21 20:29



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
sött! Guldgroda, det var urgulligt!
2007-09-21

    Issand.
fin!!
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind