Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa vill bestjäla, istället för att besjäla...


Blodsugaren och sfinxen

 

Surrande människomyggor
blodsugare på G

Överallt hörs
deras hetsiga surr

De vill fånga mig
tjudra mig, granska mig
- de vill åt mig, mitt inre

De vill bestjäla
inte besjäla

 

De ödslar sin kraft och tid
för jag kan aldrig fångas
och sugas ut på innebörd

Mitt inre är sfinxlikt

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-29 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind