Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från 1977




Ensam genom allt


Tankeidén
gör en snurrig
att vår galax
är en atom
i en molekyl
i något
i en värld som vår

Lika snurrig
som att man i kroppen
har myriarder av galaxer

Livet är en resa
ensam
genom och i allt




Fri vers av noname_realmind
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 22:16



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ensamhetskänslan kan också vara en illusion.
Kanske att vi mänskor också är en enda kropp, eller atomer i en molekyl.... nej stopp jag blir snurrig. Man ska nog inte tänka för mycket.
2008-03-23

  LUTHER
Fin :D
2008-03-02

  Carola Zettergren
UNDERBART!!!
BOKMÄRKER!
2008-02-09

  Rachel Roth
spännande att läsa lite äldre texter
från en något annorlunda poet med ändå samma

\"Livet är en resa
ensam
genom och i allt \"

så sant
2008-02-09

  Night Soul Woman
Tänkvärda ord!
*applåd*
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind