Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Kärlekskonstnären


kärleken
söt honung om dagen
lent vin om aftonen
sammetsblå smekningar
om natten

kärleken
sjungande i kroppen
sin undersköna sång
ljuder långt in i kosmos
allra minsta sträng

kärleken
målande sina färger
sin heliga magi
rullande in från fjärran
bortom tid och rum


spegelblankt sinne
känner kärleken
lägger sig till ro


Fri vers av noname_realmind
Läst 121 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-01 13:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"Sammetsblå smekningar om natten\".

En höjdare!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind