Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Regn före sol


insuper långsamt
regntvättad luft
mättad på väta

badar i löften
om skönrusig
frodighet

berusar mig
med tusen dofters
fjäderlätta beröring


fylls av regn före
sol berusning
efter vinterns
oändliga längtan




Fri vers av noname_realmind
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-03 18:08



Bookmark and Share


  Thirre
Jag har så svårt att ge konstruktiv kritik. Kan bara säga vackert vackert!
2008-03-03

  Carola Zettergren
Å vad härlig poesi!!!
vilken känsla!!!
2008-03-03

  Hildegun Relefors
Sveptes med i regnet och dikten!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind