Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Sommarrus


låter den ena
förklädnaden
efter den andra
sakta falla av

naken
vidöppen
intas jag av
sommarljuset
det inomska




Fri vers av noname_realmind
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-04 10:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"det inomska\"...helt underbart!!*L*
2008-03-04

  Vind
Det där skafferiet har visst gömda pärlor. Du ger perspektiv på ljus. Vacker-lyrisk i sin känsla.
2008-03-04

  Carola Zettergren
Härligt poetat!!!
2008-03-04

  Björn Donobauer
Vajert syrran

gillar nyord som \'inomska\', men passerar det språkpolisens utomska bedömning? Mjukt och fin finurlighet.

B
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind