Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln i hjärtat




Fågel fågel i hjärtat där

säg vad som svårast i världen är

smärta, förlust, lida brist på bröd

eller när drömmar får sin slutliga död

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
All smärta är svårt oavsett...men att få sina drömmar krossade är nog värst...jag skulle hellre svälta än det.
Vemodigt vacker dikt!
2008-03-04

  Thirre
Ack ja, det är den stora frågan. Det är nog olika sorters smärta, men utan bröd inga drömmar ...
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind