Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plankat från Jane Roberts, översatt fr engelska av mig


Tidspromenad


Vi tog en rymdpromenad
tidspromenad
tillsammans, du och jag

Vi rusade in i årstiderna
med splitternya kroppar på

Hur briljianta var inte dagarna
hur privata inte nätterna!

Kommer evigheten ihåg
de vi är nu?




Fri vers av noname_realmind
Läst 92 gånger
Publicerad 2008-03-05 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind