Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet. Qvark april 2004


Berusa mig


ge mig en fläkt av äventyrets skönhet
tänd mig med din djärva blick

berusa mig med dina stjärnögon
förför mig, berör mig

locka min oskuld finna sin djärvhet
förled mig synda en smula

måla min själ med nattens färger
visa mig de hemliga stigarna

kom mig så nära du vågar i natt

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-05 08:37



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så snyggt!!
Så romantiskt...!!!
2008-03-05
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind