Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, mars 2004.


Trasiga tangenter



Med känslornas klaviatur
helgjuten och intakt
uttrycker man lätt
sitt fulla register

Med trasiga tangenter
och klanglöst känsloliv
blir det inte många
melodier spelade

Det otillräckliga instrumentet
kan aldrig spela fullt ut
inte med all träning
och tålamod i världen

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 22:09



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så sant!!!Sorgligt nog!!!
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind