Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, mars 2004


Eldfrön


aftonljusets
ömsinta handlag
i gnistrande löfteslek

nu-impulsens flöde
sprider ljusfloder
tumlande eldfrön
över inomlandet

framtidsvallmon
nynnar i hjärtat

 


[Bild: egen datakreation]




Fri vers av noname_realmind
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 10:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
DEN HÄR BARA
ÄLSKAR JAG!!!!!
2008-03-11

  isabel louise
åh så vackert o den där datakreationen..helt underbar!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind