Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, mars 2004. För oss poeter det outtömliga ämnet...


Hjärtats inre eld


Kärleken är seendet
som trotsar alla regler
vinden som fyller alla tomrum
hjärtats brännande ömhet

Kärleken är kraften
som sätter själen i rörelse
längtan som kastar tiden ur led
varje motstånds överman

Kärleken lockar fram det bästa
ger nya ögon och orubblig styrka


Kärleken är hjärtats inre eld
som bor i varje varelse

 

 

[Bild: egen målning]




Fri vers av noname_realmind
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-11 10:44



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Å så stort och vackert
och sant tror jag!!!!
2008-03-11

  Rachel Roth
tycker om!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind