Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004. Kraftigt avskalad och ombearbetad


Vilan i självet


stillsam ensamhet
enkel
ren

livskärlek
porlar inombords

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-12 07:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart rent och kristallklart!!!!
2008-03-13

  Vind
Vackert vistelserum du syresatt...
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind