Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004


Sorgens Gestalt


sorgen tar henne
totalt
hon sjunker djupt in
i dess hjärta

ner i underjorden
faller hon
tyst och stilla


där lever Sorgens Gestalt

hon bär en sliten mantel
svartare än natten
ögonen
tömda på allt
utom sitt eget avgrundsdjup
leendet
lika sorgset som hennes eget

hon vet också
hur det känns
när en del av ens hjärta
rivs loss




Fri vers av noname_realmind
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind