Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004


En Lady


en vild fantasimakare
är hon den kvinnan
busigast när skorna är av

en lindanserska mellan bergstoppar
en surfare på orkaner

en skattfinnare i havet
en seglare av rymdskepp

en njutare av livets gåvor
som aldrig vänder åter

hon är en lady
som älskar att leka
med visioner




Fri vers av noname_realmind
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 19:03



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi är det kanske du!?
Härligt poetat!
2008-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Once, twice, three times, eh?
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind