Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004


Saknad


rasande fågelnäbbar
gröper ur ögonen

stridslystna örnklor
över hudens blödande fält

obevekliga björnlabbar
river loss livet
ur hjärtat


saknanden

outhärdlig




Fri vers av noname_realmind
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-14 19:08



Bookmark and Share


    Detvaraldrigjag
Berörande!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind