Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004


Bekymmerslöst


vårens ljus väcker kroppen
snuddar sinnenas nav
kittlar anden tokig

barnlika ögon
ser det osynliga
hör det osagda:

"anden är fri
våren sjunger
världen är lycklig"

kroppens alla celler lyfter
gula ballonger i ljusets rus

anden flyger bekymmerslöst
över den blå himmelskupan




Fri vers av noname_realmind
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-14 19:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
HÄRLIGT!!!!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind