Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från C.Zangmos skafferi, sept 2004


Inte utan dig


Utan ditt mjuka tålamod
din omtankes lyftande kraft
som sakta bränner bort
det svarta, det onda
vore jag en drunknad
i mitt eget mörker

Utan dina ljusa kärlekshänder
som greppar mina i den svåra stunden
levde jag bara halvt
i en främmande värld

Utan dig vore jag
en vissnande rosenknopp
som aldrig fick blomma ut
och sprida sin doft över världen

 


[Bild: datafraktal]




Fri vers av noname_realmind
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-17 08:49



Bookmark and Share


  karenina VIP
där är gott att vara.
2008-03-17

    ej medlem längre
Åhh så vacker kärlekspoesi!!
Applåder!
2008-03-17

  Carola Zettergren
Vacker dikt!!!
Vacker bild!!!
2008-03-17

  Michaela Dutius
Mycket vacker! Lågmäld-intensiv!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind