Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, sept 2004


Måla med ord



Vi målar med ord
sjunger med ord
drömmer, fantiserar
leker med ord

Vi väser med ord
skriker med ord
trilskas, bråkar
slåss med ord

Vi älskar med ord
läker med ord
känner, föder
växer med ord

Dansande ordvarelser
synliga en stund
på den stora livsresan




Fri vers av noname_realmind
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-18 13:00



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Ordet som själens spegel.
Lika klokt som vackert.
Carl-Erik
2008-03-20

  Carola Zettergren
ORD som betyder mycket!!!
snyggt poetat!!!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind