Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, sept 2004


Vildhonung


Din närhet
föder ljuspärlor
i mina ögon

Din ton
är smultronsav
i mitt bröst

Din blick
fyller vildhonung
i mitt blod

Du snuddar
min gömda sträng

 

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 128 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-18 18:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mycket sötma på en gång.
Jag gillar dikten, fast jag är diabetiker.
2008-03-18

  Carola Zettergren
Fint poetat!!!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind