Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dödens hand


Ett svek är ett svek är ett svek
en dödens hand
som hugger sina slag
genom de sköraste känslorum

Trolösheten
plågar djävulskt
vilken form den än tar
förintar alla höga känslor
bara de lägsta kvar


Kärlekshus
kan inte byggas
av falska kortlekar

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-20 15:50



Bookmark and Share


  svante helmers
Skört och bra!
2008-11-10

  Last Word Spoken
JA, Sant!!!
2008-03-21

  _Mian_
Hammarpoesi med svung! Bravissemo diktat!
2008-03-20

  Hildegun Relefors
Slående bra!
2008-03-20

    Maria Malm
Sådan byggnation är omöjlig.
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Eller jokrar.
2008-03-20

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE
SANT POETAT
PÅ ALLA VIS!!!
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind