Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, okt 2004


Nyklickat


med var sitt glas rött
tätt intill vid höstbrasan

glödande ögon
leende visshet

de kan varandra
innan och utan

de färdas tillbaka
till den första tiden

varför hon valde just honom
varför han vågade sitt kliv

en skön förtrollad tid...


tätt intill vid höstbrasan
tänder de kärleksgnistan
om igen




Fri vers av noname_realmind
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-21 10:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
O så romantiskt poetat!!!
2008-03-21
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind