Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄLLAN

 

källans stillhet

gör självreflektion möjlig



källans absoluta

gör oändligheten möjlig

 

 

 

 

[Bild: egen akvarellmålning]




Fri vers av noname_realmind
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-29 10:55



Bookmark and Share


  _Mian_
Instämmer med nedanstående! Kanonfin text och bild!
2008-03-29

  Carola Zettergren
Tjusigt...och
vansinnigt snygg bild till!!!
2008-03-29

  Fånga dagen
Så vackert vilken bild du målar så bra gillar dom starka färgerna

Anna-Karin
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind