Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal goding jag skrev som mycket ung, kanske 19 år gammal. En stund av mystik, där tiden tycktes upphöra. Omöjlig att fånga i ord. Men jag gjorde ett försök...


Frusen Vind

 

Ebenholtspärla
i drömmens lek
gnistrande blänk
i dunkelytan

Rosa gryning
i bakvänd horisont
frusen vind
över silkesgrå snö

Blåkall sol vilar på
frostbjörkens grenar
och klockan tickar
medan livet står stilla

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-29 13:42



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Så rörande!! vacker text!
2008-03-29

  mare VIP
..vackert...jag blev alldeles still..
2008-03-29

  Carola Zettergren
Jättefint poetat
av en nittonåring..
silkesgrå snö..väldigt tjusigt!!!!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind