Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, okt 2004


Snäcklinjen



sinnet färdas
genom snäcklinjen

kroppens alfabet
flyter ut över vitheten

tankens vågsvall
genljuder i stillheten


fartyget lämnar hamnen


hjärtats röda bläck
tatuerar sig på spegelytan


 




Fri vers av noname_realmind
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 19:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket tjusigt poetat!!!
2008-03-29

    ej medlem längre
Fin komposition!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind