Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zangmos skafferi, okt 2004


opus noll

 

sällsynta stunder
rörelsen upphör

tiden rämnar
livsscenen blir kuliss


opus noll
exponerar sitt ljus


fjäderlikt

 




Fri vers av noname_realmind
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 19:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Så snyggt!!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind