Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos samling, okt 2004


Mina livskvarter



Bland inre gränder och prång
vilar mitt brokiga livsbygge

Färgrika paletter
bland mina livskvarter
allt jag sett, gjort
lärt och berikats av

Tidlösa bakgårdar
mystiska oaser
stillsam grönska
frodas utan tuktan

Den vemodsvackra
spruckna näckrosfontänen
sjunger i avskildhet

Där går jag undan
vissa månklara nätter
från världens larm
och kommer till ro




Fri vers av noname_realmind
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 12:14



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Vacker och vilsam livspoesi!!!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind