Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från poetskafferiet, nov 2004


längtar lugn och ro


längtar fridfullhet
längtar lugn och ro

längtar stillhet och tro

tro på något annat
en bättre värld

tro på att kärleken
ska vara något värd

längtar insikt
längtar samband
längtar kärleksro




Fri vers av noname_realmind
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-04 14:53



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så fint du beskriver
denna längtan...
vi delar den....
2008-04-07

  Carola Zettergren
Fint poetat om något
alla söker och längtar!!!!
2008-04-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind